La Policía Local intensifica els controls contra la venda il·legal

Es tracta d'una campanya municipal iniciada recentment per la Policia Local i que prosseguirà en les pròximes setmanes per a “garantir els drets als comerciants que paguen les seues taxes”, ha afirmat la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez.

Guardar

La Policia Local ha intensificat els controls contra la venda il·legal a València a través d'operatius especials que ha desplegat als mercats del Cabanyal, de Jesús i de Benicalap. Es tracta d'una campanya municipal iniciada recentment per la Policia Local i que prosseguirà en les pròximes setmanes per a “garantir els drets als comerciants que paguen les seues taxes”, ha afirmat la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez.

La delegada ha subratllat “l'obligació d'assegurar una competència lleial a València”, i ha destacat la dimensió d'esta pràctica que atempta contra la lliure competència. De fet, les últimes intervencions de la Policia Local contra la venda il·legal han evidenciat este notori volum: només en el mercat extraordinari del Cabanyal, 12 agents van intervindre la setmana passada 1.400 quilos de productes de dubtosa procedència, que van ser confiscats i destruïts (a excepció dels productes peribles, que van ser entregats a diferents entitats benèfiques). L'actuació es va repetir poc després als mercats de Jesús i de Benicalap, on es va arribar a decomissar 3.213 objectes presumptament il·legals.

Estem davant d'una situació que origina molts perjuís als comerciants de la ciutat” –ha manifestat Sandra Gómez-, “i no podem ni ens quedarem impassibles, ja que estem davant d'un dels problemes que més inquieta al xicotet comerç de la ciutat.”

No obstant això, la delegada de Protecció Ciutadana no ha volgut fixar de moment cap data concreta per a la finalització d’estos operatius especials. “València no pot ser percebuda per estes persones com una ciutat on esta pràctica il·legal no es perseguix i se sanciona”, ha asseverat.

Destacats