La platja canina de Pinedo serà l'escenari el dia 29 d'una passarel·la de gossos benèfica

Guardar

playa-can-pinedo
playa-can-pinedo

Platja Ca, la platja per a gossos situada en la pedania de Pinedo acollirà el 29 d'agost a les 19 hores una passarel·la canina a favor de la Societat Protectora d'Animals i Plantes, segons ha informat l'organització en un comunicat.

En ella es premiarà al gos més simpàtic o més graciós, amb l'objectiu de fugir dels cànons establits pels concursos de bellesa canina. Aquesta passarel·la tracta de posar en valor "les coses que de debò importen, perquè tots els animals són bells ja siga pel seu caràcter o pel seu tracte".

A més, en la primera part de la passarel·la es realitzarà una desfilada d'alguns dels gossos que actualment viuen en la protectora a l'espera de trobar una llar. De fet, es pretén que aquest esdeveniment, a més de crear consciència perquè no es produïsquen abandons, també servisca perquè aquelles persones que desitgen tindre una mascota descobrisquen als animals que actualment es poden adoptar i els donen tot l'afecte que mereixen.

Aquelles persones que desitgen inscriure al seu gos en el concurs poden fer-lo en Platja Ca una hora abans de la desfilada. Els guanyadors seran triats per un jurat professional de periodistes especialitzats en animals. La inscripció solidària, que anirà íntegrament a la SVPAP, és de 5 euros.

La Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes és una associació sense ànim de lucre fundada l'any 1973. Compta amb un refugi propi situant en Sant Antoni de Benaixeve on actualment viuen aproximadament uns 250 animals, tots ells a l'espera de poder trobar un final feliç.

Destacats