La Platja can de Pinedo registra un 26% més de visites

Enguany, com a novetat, s’ha instal·lat un quiosc de gelats, hamaques i para-sols en la platja

Guardar

0803 Platja Can3
0803 Platja Can3

El nombre de visitants a la platja can de Pinedo ha augmentat un 26% este any respecte al 2017, el que es tradueix en un augment de 2.389 persones en relació als mesos de juny i juliol de 2017. A més, la qualitat de l'aigua i de l’arena, segons les anàlisis, «obtenen sempre resultats excel·lents, aspecte que explica l’èxit que està tenint entre els valencians i valencianes esta platja», ha assenyalat la regidora de Qualitat Ambiental, Pilar Soriano.

Enguany les visites han pujat als 11.485 visitants a data de 31 de juliol, enfront dels 9.096 usuaris de l'any passat per estes dates, i dels 5.083 del 2016 —l’any d’obertura de la platja can—. Este augment té en compte l'ampliació de la temporada de la platja can durant 15 dies més al mes de juny.

D’altra banda, Soriano ha destacat que «enguany, com a novetat, s’ha instal·lat un quiosc de gelats, hamaques i para-sols en esta platja per donar un major servici a la ciutadania que la utilitza i açò també està potenciant l’ús ciutadà d’este espai natural».

La zona està totalment senyalitzada i abalisada, i la platja està preparada i homologada per als gossos. «València continua situant-se a l’avantguarda en temes de gestió de platges. La ciutat avança en esta matèria i continuarem treballant per ser pioners en esta qüestió».

L’edil també ha indicat que «la qualitat de l’aigua i de l’arena és excel·lent, com han demostrat els resultats dels diversos anàlisis de qualitat realitzats, tant de l’aigua com de l’arena. Animem a totes les persones que tenen com a un dels seus millors amics a la seua mascota que visiten la platja can de Pinedo».

La platja can de Pinedo es va inaugurar al 2016 i la regidoria va modificar l’ordenança d'ús de platges i zones adjacents per tal de permetre la seua existència. Des de la caseta d'informació es vigila que es faça bon ús de la zona i la identificació dels animals mitjançant xip.

Destacats