La plaça de l'Ajuntament comptarà amb mercat artesanal aquest Nadal

En cada caseta s'exigiran mesures anti-Covid per a evitar contagis i aglomeracios

Guardar

arbol-navidad-plaza-ayuntamiento
arbol-navidad-plaza-ayuntamiento

L'associació d'Artesans Valencians (Arteval) ha rebut el permís pel Consistori de muntar un mercat de Nadal en la plaça de l'Ajuntament de València des d'aquesta setmana fins al 8 de gener. El mercat ambulant artesanal tindrà 28 casetes que vendran productes artesanals fabricats a Espanya i aliments envasats.

En cada caseta s'exigiran mesures anti-Covid i en el mercat ambulant l'aforament no pot superar les 262 persones, incloent-hi a les persones del públic, als treballadors i organitzadors del mercat ambulant.

L'organitzador haurà de supervisar que el públic mantinga la distància de seguretat d'1,50 metres en tot moment, en l'entrada i eixida del recinte i durant la seua estada en els 'estands'.

Els artesans, inicialment, havien sol·licitat col·locar-se en el seu lloc habitual, en la plaça de la Reina. Des del consistori han canviat la zona del mercat ambulant per les obres pendents en aquesta plaça, encara que encara no han començat.

El canvi coincideix que enguany no es col·locarà la pista de gel en la plaça de l'Ajuntament per les restriccions sanitàries de la Covid-19, per la qual cosa el mercat ambulant donarà vida a la Plaça al costat de l'arbre de Nadal.

Aquest serà l'únic lloc de venda de mercat nadalenc, ja que l'ajuntament va anunciar que no se celebraria ni el Mercat ambulant de Nadal (en la plaça del Mercat) ni el del Mercat del Cabanyal.

Destacats