La piscina del Parc de l'Oest refresca les nits d'estiu

Guardar

piscina noche de verano
piscina noche de verano

La piscina municipal del Parc de l'Oest dóna la benvinguda a l'estiu amb les seues sessions nocturnes. Des del passat 1 juliol i fins al 26 d'agost, podrem gaudir de les instal·lacions amb una sèrie de festes que se celebraran cada divendres i que comptaran amb convidats molt especials.

Davant el bon acolliment d'anys anteriors, Aquaval, l'empresa que dirigeix les instal·lacions ha decidit repetir enguany la seua proposta. No és aquest el cas de la piscina de Benicalap que, a diferència de l'estiu passat, romandrà tancada a les nits.

Aquesta edició ofereix noves festes temàtiques amb sessions de Dj's i concerts de grups com Candela Roots o The Riddimians, acompanyats d'espectacles de malabars, grups de ball, etc. Els assistents també podran gaudir de còctels, reservats amb jacuzzi, paddle surf i, com sempre, els tobogans i tirolina amb els quals explica la piscina. A més, en tractar-se d'un esdeveniment destinat a tots els públics, també hi ha incloses activitats pensades per a divertir als més xicotets.

L'horari serà de 21:00 a 01:00 i un preu econòmic de 4€. A continuació, us vam mostrar el calendari amb la temàtica de cada festa.

JULIOL 2016

  • Divendres 15 de juliol: Festa eivissenca. Dj residente. Espectacle de xanquers.
  • Divendres 22 de juliol: Festa caribenya. Concert de Cuban Brodel
  • Divendres 29 de juliol: Festa del sol.  Concert de The Riddimians.
AGOST 2016
  • Divendres 5 d'agost: Festa dels bojos anys 20. Affair espectacles. Balls de swing
  • Divendres 12 d'agost:Festa brasilera. Espectacles en directe.
  • Divendres 19 d'agost:Festa hawaiana
  • Divendres 26 d'agost:Festa comiat de l'estiu. Concert de Flow the lyons Jah Army Band
Destacats