La pirotècnia Accitania dispararà la mascletà de demà

Guardar

mascleta
mascleta

Demà divendres 3 de març la pirotècnia granadina Accitania – M. Angustias és l'encarregada de disparar la pólvora a partir de les 14.00 hores. A més d'Enric Morera, assistiran la fallera major, la fallera major infantil, diverses autoritats i representants de juntes locals i de comissions falleres. Així mateix, aquest és el segon any en què 16 persones accedeixen per sorteig, cada dia, a aquest lloc tan emblemàtic de la ciutat, especialment en Falles.

Pel que fa a les autoritats convidades, de moment han confirmat la seua assistència el president de les Corts, Enric Morera; el director i productor de cine i teatre, Ventura Pons, i una delegació de la Falla de la Universitat Politècnica del programa Erasmus.

Al balcó de l'Ajuntament, juntament amb Raquel Alario, fallera major, i Clara Parejo, fallera major infantil, assistiran com a convidades les juntes locals falleres d'Alboraia, Alfafar i Dénia. A més, estaran representades les falles de Lluís Oliag-Mariola-Granada, Baró de San Petrillo - Leonor Jovani, Pintor Salvador Abril - Pere III el Gran, Doctor Sanchis Bergón - Túria, Mestre Valls - Marí Albesa, Ramiro de Maeztu - Els Lleons i Plaça de Patraix.

La pirotècnia Accitania – M. Angustias va ser fundada en els anys seixanta i ha desenvolupat la seua trajectòria professional no solament a Espanya, sinó també a Europa i Àsia, on ha rebut diversos guardons. Ací a Espanya ha obtingut el segon premi del Festival de Blanes (Girona) en 2016.

Destacats