La Junta Municipal de Ciutat Vella acull una exposició sobre la pandèmia

Guardar

0105 Obra de la expo sobre la pandèmia
0105 Obra de la expo sobre la pandèmia

La Junta Municipal de Ciutat Vella acollirà, a partir del pròxim dijous 7 de gener, una exposició que reuneix 40 obres de l'artista russa Aleksandra Istorik. Aquesta mostra, que romandrà oberta al públic fins al 18 de gener, reflecteix la petjada de la pandèmia en l'expressió artística, i es podrà visitar amb les mesures de seguretat adequades i previstes a causa de la pandèmia.

Concretament aquesta exposició inclou quadres pintats durant el període de confinament de l'artista, que resideix en un edifici del Centre Històric de la ciutat, i altres obres de la seua col·lecció "amb la finalitat de mostrar –segons les seues paraules- un profund canvi en la manera d'interpretar la realitat, i davant la necessitat humana de transmetre emocions".

Respecte a les obres de l'etapa de la pandèmia, parlen dels valors de l'ésser humà, com la humilitat, l'honestedat, la sensibilitat, la gratitud i la responsabilitat. Els llenços mostren escenes d'interiors, en la gamma de colors més suaus, i altres abstractes, de colors més cridaners, més vibrants, intensos, "que simbolitzen la melodia i el camí de la vida cap a un futur sa, tranquil i brillant".

La tècnica que utilitza habitualment Aleksandra Istorik és mixta. Mitjançant la mescla de diferents materials –com a acrílic, esprai o tintes- amb què persegueix la creació de relleus i volum.

Arxivat a:

Destacats