La Generalitat instal·larà noves escales mecàniques en sis estacions de la xarxa de Metrovalencia

Es canviarà un total de nou equips a Salt de l´Aigua, Manises, Roses, Alboraia Palmaret, Alboraia Peris Aragó i Safranar

Guardar

Escaleras
Escaleras

La Generalitat instal·larà noves escales mecàniques en les estacions de Salt de l´Aigua, Manises, Roses, Alboraia-Palmaret, Alboraia-Peris Aragó i Safranar, pertanyents a la xarxa de Metrovalencia.

Els treballs d'instal·lació d'aquests equips han sigut adjudicats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a Thyssenkrupp Elevadors S.L.O per un import de 2.091.916,97 euros, IVA inclòs. El contracte estableix un termini màxim de quatre mesos per a la redacció dels projectes i 12 mesos per a la instal·lació de les nou escales mecàniques.

La substitució d'aquestes nou escales mecàniques es realitza per a esmenar les incidències registrades en els equips actuals que impedeixen el seu normal funcionament. A Salt de l'Aigua, Manises i Roses, s'instal·laran dues unitats, mentre que Alboraia Palmaret, Alboraia Peris Aragó i Safranar s'ha previst una per estació.

Aquesta actuació se suma al programa de millora i renovació d'ascensors i escales mecàniques que desenvolupa FGV, al costat dels treballs de manteniment i conservació d'aquests equips que es realitzen de manera habitual. Metrovalencia compte en l'actualitat amb un total de 85 ascensors i 137 escales mecàniques.

Amb aquestes intervencions, la Generalitat es marca com a objectiu incrementar les condicions de mobilitat i accessibilitat de les persones usuàries que utilitzen els serveis de metro i tramvia de València i la seua àrea metropolitana.

Arxivat a:

Destacats