La Generalitat fiscalitzarà els comptes de l'Entitat d'Aigües Residuals per les actuacions realitzades en l'Expo Saragossa i la Copa d'Amèrica

Guardar

Oltra_pleno
Oltra_pleno

La Intervenció General de la Generalitat realitzarà controls específics sobre l'Entitat d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) i el Pla de Vivenda 2009/12.

El control se centrarà en els contractes d'emergència subscrits per l'EPSAR i en les seues actuacions en relació a l'Expo de Saragossa i a la 32a edició de la Copa Amèrica, que va tindre lloc a València, així com en les ajudes tramitades en el marc del Pla Estatal de Vivenda 2009-2012.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha insistit en el fet que l'EPSAR "està en l'ull de l'huracà perquè hi ha hagut sospites sobre les decisions que s'han pres en esta entitat. No és casualitat que exdirigents estiguen immersos en casos d'investigació judicial molt importants en esta comunidad".

Per el que respecta a la Copa d'Amèrica, la vicepresidenta ha indicat també que s'ha demanat que s'acrediten despeses per valor de 7,6 milions d'euros en concepte de neteja del camp de regates d'esta competició esportiva.

Finalment, el Consell ha analitzat el Pla Anual d'Auditories del sector públic instrumental de la Generalitat referit a l'exercici 2015, que s'inclou en el Compte general de 2015 aprovada recentment pel Consell.

Destacats