La Fundació Juegaterapia presenta el 'Balón Pelón' per a ajudar a xiquets amb càncer

Tots els beneficis d’aquesta iniciativa solidària aniran destinats als projectes d’humanització que la fundació duu a terme a diferents hospitals espanyols

Guardar

balon-juegaterapia
balon-juegaterapia

'Aquest partit el guanyarem', és el lema de la campanya solidària que ha llançat la Fundació Juegaterapia, que ajuda als xiquets malalts de càncer a través del joc, i a la qual s'han volgut sumar els futbolistes Luka Modrić (Real Madrid C.F.), Saúl Ñíguez (Atlético de Madrid), Luis Suárez (F.C. Barcelona), i Joaquín (Betis).

Una campanya que té com a protagonista la presentació del 'Balón Pelón', la col·lecció de pilotes de futbol més solidària al nostre país. Les quatre estreles del futbol han volgut personalitzar les diferents pilotes amb un missatge de superació als milers de xiquets malalts de càncer. Ànim, valents!, crida en la seua pilota el futbolista Joaquín. Luis Suárez ens recorda que està 'Prohibit rendir-se'. Saúl demana en la seua pilota que 'Mai deixes de lluitar', i Modrić anima 'The best things never come easy'.

El nou #BalónPelón pretén convertir-se en un company de joc per als milions de xiquets i xiquetes que estimen el futbol. 'No sols jugaran amb ell, sinó que se sumaran als valors de compromís, empatia i solidaritat amb els xiquets en tractament oncològic. "Cada vegada que juguen amb el 'Balón Pelón', estan ajudant a véncer el càncer infantil", manifesta Valle Sallés vicepresidenta de la Fundació Juegaterapia. Perquè tots els beneficis de la seua venda estan destinats a finançar projectes de la Fundació Juegaterapia que milloren la vida dels xiquets malalts de càncer a través del joc i gràcies als diferents projectes d'humanització que la fundació duu a terme en diferents hospitals espanyols.

El 'Balón Pelón' naix amb la mateixa il·lusió que "quan fa 5 anys creguem els Baby Pelones, els ninots més bonics del món, pensats per a homenatjar els xiquets malalts de càncer que ho passen malament quan perden el pèl a causa de la quimio". Els Baby Pelones porten un mocador al cap dissenyat per amics famosos de la fundació com Elsa Pataky, Alejandro Sanz, Sara Carbonero, entre molts altres més. En 2017 va ser el joguet més venut a Espanya i ja s'han superat el milió de ninots venuts, convertint-se en la línia de finançament més important de la Fundació Juegaterapia i per la qual s'han fet projectes de gran importància com les Estacions Lunars, cinemes i jardins als hospitals.

Per a aquesta presentació les estreles del futbol han compartit grans moments amb Jorge, María, Albert i Pablo, xiquets amb càncer, que s'han reflectit en un vídeo making of que resumeix tots els moments bonics de la producció de la campanya. En la realització han participat de manera altruista professionals del sector com Manu Cavanilles (director creatiu), Ángel Álvarez i Jaume de la Iguana (fotografia), José Antonio Madrid, Myriam Maneiro i Álvaro Rodríguez (directors d'art), a més de comptar amb la col·laboració d'OEO Música, les productores Sal Gorda  i Cápsula 33, i l'agència La Caseta.

Per part seua, els xiquets Elsa i Miguel Ángel, també en tractament de quimioteràpia, han sigut els triats per a participar en el disseny del #BalónPelón genèric de Juegaterapia. Amb això, la fundació busca transmetre que tots són uns autèntics campions.

El cost del 'Balón Pelón' és de 14,95€ i els punts de venda són El Corte Inglés, Amazon, i Juegaterapia.org/tienda

Destacats