La Falla Joaquín Costa-Burriana crea una 'Comissió Canina' per a la "convivència" dels animals i la festa

Guardar

Un gos passejant pels carrers de València
Un gos passejant pels carrers de València

La Falla Joaquín Costa-Burriana de València inaugura la seua 'Comissió Canina' amb jornades amb gossos Policia, l'ONCE i el Col·legi de Veterinaris.

La comissió ha obert les inscripcions perquè qualsevol mascota s'apunte a la nova iniciativa que busca "conscienciar sobre la cura dels animals i la seua convivència amb la festa fallera, moment en el qual el llançament de petards ocasiona estrés i problemes a aquests amics de quatre potes", explica l'entitat en un comunicat.

A aquest efecte, impulsa una Setmana Cultural que comptarà amb xarrades sobre la cura i la labor a la societat que aporten els gossos La Falla Joaquín Costa-Burriana ja ha posat en marxa la seua esperada Comissió Canina.

D'aquesta manera, des del pròxim 31 de gener i durant les setmanes esdevenidores diverses jornades dedicades als gossos i les mascotes en general amb conferències, actes festius i jornades de conscienciació.

La falla ha habilitat en la seua pàgina web un formulari perquè tot aquell interessat a participar puga apuntar a la seua mascota, que passarà a ser membre de "la primera comissió canina fallera de la història i inclourà, a més de la participació en totes les activitats preparades, un mocador faller acreditatiu i mostres de productes per part dels patrocinadors de la Comissió: el Col·legi Oficial de Veterinaris de València, Vetlarte i la firma de cosmètica i cura canina PSH".

Qui no puga realitzar la inscripció de manera online, també pot emplenar el formulari en paper en diversos comerços de la demarcació.

El calendari d'actes preparat per la Falla JCB i al qual podran assistir tots els membres de la comissió canina i els seus responsables inclou una conferència sobre 'Tinença responsable d'animals de companyia i gestió de l'estrés per productes pirotècnics'; xarrades sobre els gossos guia i de les forces i cossos de seguretat de l'Estat; conscienciació sobre l'adopció; i una benedicció d'animals.

Destacats