La Falla Infantil Municipal 2018 la plantarà Miguel Hache

Entre les vuit propostes, el jurat ha triat per unanimitat el seu projecte

Guardar

falla-municipal-infantil-2018
falla-municipal-infantil-2018

El projecte presentat per l'artista faller Miguel Hache ha sigut el seleccionat per a plantar la Falla Infantil Municipal de les Falles 2018. D'entre les vuit propostes que es van presentar, el jurat ha decidit per unanimitat que Miguel Hernández Agüelo duga a terme un projecte, en el qual comptarà amb la col·laboració de Reyes Pe per al vestuari dels ninots.

Els candidats van tenir l'oportunitat d'explicar al jurat els seus projectes. La Falla Infantil de Miguel Hache s'ha inspirat en el popular llibre 'El Príncipito', una obra literària de caràcter universal, que ha enamorat al jurat. I és que han assegurat que no solament aquest llibre conta una història plena de valors, sinó que a més l'artista podrà traure molt partit estètic en representar aquesta història en el monument.

Els membres que han format el jurat de la Falla Infantil Municipal han sigut: Nicolás Garcés, delegat de mitjans de comunicació de la Interagrupació de Falles, Pepa Gómez, presidenta de la comissió de Borrull-Socors, Daniel López, artista faller especialitzat en pintura, Núria Tamarit, professional de la il·lustració editorial, en representació de l'Associació Professional d'Il·lustradors Valencians i, finalment, Teresa Val, coordinadora de projectes de FULL, la Fundació pel Llibre i la Lectura.

Per segon any consecutiu es repeteix, amb èxit, aquest procés de selecció de les falles municipals, que ha sigut consensuat amb el Gremi d'Artistes Fallers. Com a conseqüència, s'han presentat tres vegades més candidatures que anteriorment. Un fet que ha ressaltat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que, a més, ha mostrat la seua satisfacció per l'interés despertat en les falles municipals.

Pròximament, se celebrarà un acte per a presentar, de manera pública, el projecte que representarà a la Falla Infantil Municipal en les Falles 2018.

Arxivat a:

Destacats