La Conselleria de Mobilitat convoca els premis 'Hui Descansa el Cotxe' per a estudiants de Secundària, Batxillerat i FP

Guardar

tramo corril bici colón EP
tramo corril bici colón EP

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha convocat els premis associats a la iniciativa 'Hui Descansa el Cotxe' per als joves més actius i compromesos amb aquesta campanya, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Aquest és el quart any consecutiu que la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, posa en marxa la iniciativa 'Hui Descansa el Cotxe', que tindrà lloc entre els dies 16 i 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Amb aquesta iniciativa, la Generalitat aspira a transcendir el mer fet de no utilitzar el cotxe el 22 de setembre, Dia Sense Cotxes, per a involucrar directament a docents, estudiants, familiars i en general a totes les persones conductores de la Comunitat Valenciana en una campanya educativa a favor de la mobilitat sostenible.

En aquest marc, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha convocat aquests premis en dues modalitats; una, dirigida a estudiants individuals, i una altra, per al conjunt de l'aula.

Així, podran participar estudiants de 14 anys o més, matriculats en el curs escolar 2019-2020 en centres docents de la Comunitat Valenciana de Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

A partir del dia 12 de setembre i fins al dia 30 de setembre de 2019, cada estudiant interessat a participar haurà d'enviar des del seu perfil d'Instagram, un missatge directe amb una fotografia al compte d'instagram@huidescansaelcotxe. En aquesta fotografia haurà d'aparéixer l'estudiant amb un missatge llegible relacionat amb la mobilitat sostenible.

En el concurs d'Instagram @huidescansaelcotxe hi haurà díhuit persones guanyadores, dividides en dues categories de premiats: per nombre de comentaris, nou guanyadors, i per sorteig, altres nou guanyadors.

Quant als Premis 'Hui Descansa el Cotxe' per a aules, podran participar les classes de centres educatius de Secundària, Batxillerat i Formació Professional de la Comunitat Valenciana amb alumnat de catorze anys o més a través del professorat coordinador de l'acció que aquests centres hagen designat a aquest efecte.

El professorat haurà de fer una foto a la porta dels col·legis amb alumnat i professorat. Hauran d'aparéixer llançant un missatge original relacionat amb la mobilitat sostenible a manera de cartell, pancarta o altaveu. El coordinador enviarà aquesta fotografia al correu electrònic huidescansaelcotxe@gva.es entre el 12 i el 30 de setembre i es triaran a les tres persones guanyadores per sorteig mitjançant l'aplicació Easypromos.

Destacats