La Comunitat Valenciana tindrà cels nuvolosos, pluja de matinada i vents molt forts

Guardar

viento_valencia
viento_valencia

La Comunitat Valenciana tindrà durant aquest dimarts festiu cels nuvolosos o amb intervals nuvolosos al principi del dia, precipitacions ocasionals a l'interior de les províncies de València i Alacant de matinada i vent que bufarà amb ratxes molt fortes, sobretot a l'interior.

Així ho reflecteix la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), que preveu que els cels tendisquen a poc nuvolosos o buiden al llarg de la jornada, encara que de matinada s'esperen precipitacions ocasionals a l'interior de València i Alacant.

En zones de muntanya del terç nord, hi haurà intervals nuvolosos i probables precipitacions ocasionals durant la jornada. Les temperatures mínimes seguiran sense canvis significatius mentre que les màximes aniran en descens.

D'acord amb la previsió, en les tres capitals els termòmetres oscil·laran entre els 10 i els 17 graus a Alacant; entre els 8 de 16 a Castelló i es mouran entre els 10 i els 16 a València.

Com a fenòmens significatius, el vent bufarà d'oest i nord-oest moderat a fort, amb ratxes molt fortes, sobretot a l'interior.

Destacats