La batalla de Juegos de Tronos arriba a València en forma d'escape room

El Centre Comercial Saler acollirà del 18 al 27 d'octubre un "escape room" ambientat en la sèrie de la plataforma HBO

Guardar

scape room Juego de tronos
scape room Juego de tronos

El Centre Comercial Saler es convertirà del 18 al 27 d'octubre en el camp de batalla d'aquells i aquelles valentes que s'atrevisquen a introduir-se en el món de Juego de Tronos. Organitzat per HBO i Vodafone, l'escape room 'Joc de trons, el repte'  albergarà tres escenaris icònics de la sèrie en els quals els i les participants hauran d'ajudar a Qyburn en Desembarcament del Rei, a Daenerys en Rocadragón i a Arya en Invernalia amb missions en les quals l'audàcia serà la clau per a aconseguir superar-les.

El 'Trono de Hierro' no ha volgut perdre's l'ocasió i estarà al costat de Drogon, el drac més important de Daenerys, en El Saler. D'aquesta manera, aquelles persones que s'asseguen en ell podran regnar, durant un instant, els set regnes. A més, també podran gaudir d'una zona d'exposició amb set vitrines úniques que mostraran alguns dels objectes i elements més representatius de cada temporada de la sèrie.

Per a aquelles persones que vulguen convertir-se en un personatge més de la sèrie, només serà necessari que es presenten en el Centre Comercial durant les dates assenyalades. Però una vegada en El Saler, no hi haurà marxa arrere i la batalla haurà començat. Per a més informació: https://juegodetronoselreto.com/

REPTES

El desembarcament del rei

En aquest escenari, amb capacitat per a quatre o sis persones, els participants es posaran en la pell de Qyburn per a robar un llibre de les estances d'un dels potencials rivals de Cersei a la ciutat capital dels set regnes. Però no serà una tasca fàcil, ja que tindran només deu minuts per a desxifrar l'amagatall del llibre.

Rocadragón

En aquesta ocasió, Daenerys necessitarà ajuda per a completar el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadragón. Només aquells i aquelles que aconseguisquen en 10 minuts ajudar-la faran possible que es definisquen els plans de conquesta de Ponent. També amb capacitat per a 4 o 6 persones.

Invernalia

Aquesta vegada, també amb capacitat per a quatre o sis persones, els participants tindran una missió molt important: trobar la daga d'Acer Valyrio de Petur Baelish que Bran ha amagat en el Bosc dels Déus de Invernalia. Una vegada trobada, el grup haurà d'entregar-li-la a Arya.
Destacats