L’Olivereta i Patraix comptaran amb noves estacions que mesuraran la contaminació atmosfèrica

Guardar

estacion-medicion-cabanyal
estacion-medicion-cabanyal

L'Ajuntament de València ja té tot preparat per a la instal·lació de les dues noves estacions que mesuraran contaminants atmosfèrics, diòxid de nitrogen i partícules en suspensió en les seues fraccions més fines (inferiors a 10 i 2,5 micres), i estaran dotades de sonòmetres de precisió.

Aquesta setmana s'ha completat l'adjudicació del projecte 'Subministrament, instal·lació i manteniment d'equipament de mesurament de contaminació atmosfèrica i acústica en els districtes de L'Olivereta i Patraix' a l'empresa Dnota Medi Ambient S.L. (per un import de 231.116,78 euros amb IVA). Emanat de les propostes triades per la ciutadania en els pressupostos participatius DecidimVLC 2018-2019, el projecte desenvolupat pel servici municipal de Platges, Qualitat Acústica i de l'Aire consisteix en la instal·lació en aquests barris de dues cabines de mesurament de contaminants atmosfèrics i contaminació acústica, totes dos dotades de panells digitals en els quals es mostrarà informació relacionada amb les dades registrades.

Les ubicacions inicialment triades per a la instal·lació de les cabines són l'avinguda de les Tres Creus, en els voltants de l'Hospital General, i el carrer de l'Arxiduc Carles, en les proximitats de l'encreuament amb l'Av. Tres Creus; i les obres per a la seua posada en marxa hauran d'estar concloses en un termini de 5 mesos des de la data de formalització del contracte, que es produirà a partir dels 15 dies de la notificació de l'adjudicació.

Arxivat a:

Destacats