L'Oficina del Pla Cabanyal es reforça amb una ampliació de capital de 2 milions d'euros

Guardar

1124 Gómez Dalmau. Pla Cabanyal
1124 Gómez Dalmau. Pla Cabanyal

La Junta General Ordinària i el Consell d'Administració del Pla Cabanyal-Canyamelar ha aprovat la injecció de 2 milions d'euros per part de l'Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana a la societat per a «ampliar les competències i que desenvolupe amb més agilitat les polítiques de regeneració urbana que impulsem en el barri», segons ha destacat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

Gómez ha ressaltat que l'oficina «ix d'aquest Consell molt més reforçada: gràcies a aquesta ampliació de capital, l'entitat podrà assumir més competències i ser una autèntica oficina de proximitat, tant de les polítiques d'habitatge que duem a terme des de l'Ajuntament com les de la Generalitat Valenciana», ha exposat. Així mateix, ha assenyalat que, d'aquesta manera «es podrà constituir en una oficina d'atenció ciutadana en matèria d'informació o societat gestora de projectes i inversions, que per agilitat, proximitat i coneixement del barri volem que siga Pla Cabanyal qui els duga a terme».

Per part seua, el vicepresident del Consell i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha manifestat que es tracta d'«un dia molt important" perquè la injecció de capital servirà per a fer més polítiques de regeneració i tindre més habitatge públic».

Han participat en la reunió, a més, les regidores de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello; de Servicis Socials, Habitatge i Patrimoni, Isabel Lozano; i de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía.

Cal tindre en compte que, a més, cal sumar tots els recursos que està destinant al barri tant l'Ajuntament com la Generalitat a través dels plans regeneració urbana o les actuacions particulars. Tant Gómez com Dalmau han subratllat la voluntat de les dues administracions d'«actuar permanent en la regeneració d'un barri, que és el deute històric que té la ciutat de València amb el Cabanyal-Canyamelar».

Arxivat a:

Destacats