L'Oceanogràfic prepara un Nadal inoblidable amb tallers, exhibicions i descomptes únics

Del 26 de desembre al 5 de gener, els xiquets de fins a 12 anys entren gratis amb la compra d'una entrada amb tarifa general

Guardar

oceanografic-edificio
oceanografic-edificio

L'Oceanogràfic de València ha preparat una programació especial per a aquest Nadal. Així, del 26 de desembre al 5 de gener, els més menuts seran els autèntics protagonistes gràcies al festival 'Nadal bajo el mar'. I és que en aquest escenari únic de la ciutat de València, tindran lloc una infinitat de tallers infantils i de conscienciació, jocs, exhibicions educatives, cors i molts regals. A més, amb la compra d'una entrada amb tarifa general, aconseguiràs dues entrades gratuïtes per a xiquets de fins a 12 anys.

D'aquesta manera, dins del festival 'Nadal bajo el mar', l'Oceanogràfic ha preparat sis tallers repartits en diferents espais i a l'aire lliure que, a més, compliran amb totes les normes anticovid i amb un nombre reduït de participants. Aquests tallers tindran un tema central, encara que sempre relacionats amb el món marí.

En aquest sentit, els més menuts podrà triar entre els tallers de manualitats 'Crea el teu personatge' o 'Crea l'escenari'; 'Mou-te' on es treballarà una xicoteta coreografia amb música de temàtica marina; 'Crea la música', un taller de conscienciació sobre els residus que es troben en la mar i on els participants crearan una melodia amb uns instruments molt particulars com a botelles de plàstic o residus orgànics; i el 'Taller final' que consistirà en un photocall on es mostrarà tot el que s'ha aprés durant els tallers.

Així mateix, també tindrà lloc altres activitats com 'la Mar dels desitjos'; una espectacular exhibició educativa de dofins; un divertit concurs al Delfinari en el qual el guanyador o guanyadora s'emportarà un regal molt especial; un concert dels 'Pequeños Cantores de València' els dies 26 de desembre i 3 de gener; així com la possibilitat de conéixer més als animals gràcies al personal d'Animal Ambassador que, al Delfinari, revelaran totes les curiositats sobre alguns ocells i rèptils. A més, s'instal·larà la bústia reial per a depositar les cartes als Reis d'Orient i, del 2 al 5 de gener, l'Oceanogràfic comptarà amb la visita del Carter Reial.

En tots els tallers participaran un màxim de 6 persones, excepte en el de la 'Mar dels desitjos' que podran participar fins a 12 persones. D'aquesta manera, serà necessari reservar la participació en els tallers per Internet fins un dia abans de la visita a la web www.oceanografic.org. Tal com han explicat en la presentació, els xiquets i xiquetes rebran un diari d'abordatge en començar el recorregut de les activitats per a anar estampant els segells que acrediten la seua participació. Quan es complete, s'entregarà un regal molt especial.

Eduardo Nogués, director general de l'Oceanogràfic, ha volgut destacar l'esforç que s'ha fet per a tirar avant aquest festival, que compleix amb totes les mesures de seguretat i higièniques. "El nostre objectiu és aportar llum i il·lusió a aquest Nadal amb una proposta repleta d'activitats lúdiques segures en les quals aprendran jugant. Des de l'Oceanogràfic hem realitzat un esforç immens perquè la crisi de la Covid-19 també ens ha afectat, però en aquests moments hem volgut estar al costat de tots els valencians i valencianes. Per això, els anime a gaudir d'aquest espai, sense aglomeracions, i a més aprofitant aquests descomptes que hem fet tant en el preu de l'entrada, com en el pàrquing i en la restauració amb menús infantils reduïts de preu".

Sens dubte, l'Oceanogràfic s'alça com la proposada estrela per a aquestes dates nadalenques. A la web ja estan disponibles totes aquestes ofertes per a gaudir d'un Nadal irrepetible en el major aquari d'Europa. T'ho perdràs?

Destacats