L'IVAJ participa en les beques de 'Gestió del Talent' de la Diputació de València per a la promoció de projectes europeus de Joventut

Guardar

IVAJ
IVAJ

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha anunciat que l'IVAJ participarà en la pròxima edició del 'Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove' de la Diputació Provincial de València, per a estimular la formació de joves en el coneixement i la promoció de projectes europeus de Joventut i Erasmus +, tant de mobilitat com d'intercanvis.

En la trobada mantinguda amb el diputat delegat de la Central de Serveis Innovadors i Sostenibles, Bartolomé Nofuentes, el secretari de l'IVAJ ha analitzat les diferents iniciatives que impulsa la institució provincial de València en matèria de beques en el seu Pla Estratègic com La Dipu et Beca, les Eurobeca, les beques de postgrau per a titulats universitaris i FP Superior i les recentment anunciades beques de pràctiques, durant un trimestre del curs.

Martí ha indicat que "tenim l'objectiu comú de retenir el talent de les i els joves i oferir noves oportunitats que redunden en el conjunt de la joventut de la Comunitat". Les persones beneficiàries de les beques estaran cinc mesos formant-se en països europeus i posteriorment durant set mesos es dedicaren a afavorir la mobilitat, els intercanvis i les diferents iniciatives englobades en Erasmus + i en programes europeus.

"Actualment, defensem el compromís social de retenir el talent jove i posar mitjans perquè es multipliquen les oportunitats", ha assegurat el secretari general. En aquesta línia, ha afirmat que l'IVAJ aposta per "estimular polítiques de joventut en el nostre territori".

Així mateix, ha anunciat que la Xarxa Jove difondrà la iniciativa provincial perquè arribe als seus potencials beneficiaris i beneficiàries i recolzar els plans estratègics que propicien la incorporació de joves en aquestes iniciatives.

Destacats