L'IVAJ obri la inscripció per al programa de caps de setmana d'immersió lingüística en albergs juvenils

Guardar

16-9-5_Talleres_ingles_IVAJ
16-9-5_Talleres_ingles_IVAJ

L'IVAJ ha obert la reserva en línia per als tallers de caps de setmana d'immersió lingüística programats a l'octubre i novembre en les seues instal·lacions juvenils per a ampliar l'oferta formativa en idiomes a joves i professorat.

Els tallers d'anglés comprenen caps de setmana d'immersió lingüística per a joves en els albergs de l'IVAJ, amb els quals es pretén reforçar l'aprenentatge pràctic i oral de l'idioma anglés. Un dels aspectes fonamentals dels programes d'immersió és la participació d'estudiants per a progressar en el seu aprenentatge, alhora que prendre confiança i gaudir amb la utilització de l'idioma.

Els caps de setmana d'immersió lingüística en anglés per a professorat estaran oberts a professors i professores d'ensenyament primari o secundària en actiu. S'enfoquen a una utilització pràctica de l'idioma en l'aula, per a millorar l'expressió, fluïdesa oral, el vocabulari i en definitiva, l'enriquiment lingüístic del professorat en anglés.

Està activa la inscripció per al cap de setmana d'immersió lingüística per a joves en l'alberg d'Alacant del 14 al 16 d'octubre i els caps de setmana per a joves en l'alberg de Benicàssim del 21 al 23 d'octubre així com del 18 al 20 de novembre. El programa "anglés per a professors" en l'Alberg juvenil de l'IVAJ a Alacant se celebrarà del 4 al 6 de novembre.

Arxivat a:

Destacats