L'Hospital Arnau de Vilanova modernitza el servei d'Urgències

Guardar

Hospital Arnau Vilanova GVA
Hospital Arnau Vilanova GVA

L'Hospital Arnau de Vilanova de València està duent a terme les obres de remodelació i modernització del servei d'urgències, que pretenen una "millora de l'atenció sanitària per a la població d'aquest departament de salut".

Els treballs es realitzen en tres fases per a no alterar el normal funcionament de l'atenció a pacients i durant el desenvolupament de les intervencions es manté l'activitat assistencial en tot moment, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

Les obres de millora, que suposen una inversió de 113.172,89 euros i un termini d'execució de quatre mesos i mig, estan emmarcades en el Pla de Dignificació d'Infraestructures 2016-2019 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Amb aquestes obres es pretén distribuir l'espai per a facilitar el treball dels i les professionals. Per això, s'està duent a terme una reforma interior en la qual no s'augmenta la superfície construïda, i en la qual es dóna una solució a la distribució, amb la finalitat d'augmentar la superfície d'aquelles sales que tenen una major necessitat i agrupar estades per a millorar al màxim el servei als pacients d'urgències de l'hospital.

L'obra s'executa en tres fases per a evitar qualsevol complicació amb pacients. A causa de la coexistència de les obres amb l'ús hospitalari, ha sigut molt important l'aïllament de cadascuna de les zones amb tancaments hermètics.

La zona reformada disposarà d'un enllumenat d'emergència que, en cas de fallada de la lluminària normal proveirà la il·luminació necessària per a facilitar la visibilitat als usuaris de manera que puguen abandonar la zona i permeta la vista dels senyals indicatius de les eixides i la situació dels equips i mitjans de protecció existents.

La primera fase els treballs s'ha centrat en l'habilitació de la nova àrea de vitals. En la segona fase s'ha abordat la reforma de la sala de teràpia i la condícia associada a aquesta, al costat de la sala d'infermeria. En l'actualitat es continua executant la reforma de la futura sala de trauma, consulta d'algeps, estar de zeladors i l'oficina de vigilància.

Destacats