L'esport i la cervesa arriben junts a València amb 'Beer Runners'

La carrera de 5 km tindrà lloc el dissabte 20 de maig a les 11:00h en un recorregut pel llit del Túria que terminarà entre cerveses

Guardar

beer-runners
beer-runners

La cervesa és, en la seua major part, aigua. Aigua que, junt amb altres ingredients amb propietats antioxidants com l'ordi o el llúpol, fa de la cervesa un bon complement – i una inmillorable excusa – per hidratar-se després de realitzar esport. Això sí, com tot: amb moderació.

Baix aquesta premisa naix 'Beer Runners', un gran grup d'esportistes amb dos passions: el running i la cervesa. I per què no juntes? La resposta es va materialitzar a Espanya en 2012, amb la seua primera celebració de carreres en diferents províncies, que després terminaven amb unes cerveses entre companys.

La bona acollida d'aquesta primera experiència va atraure cada vegada a més corredors, fins arribar hui en dia a les més de 24.000 persones integrants de Beer Runners a Espanya. Enguany celebren el seu V aniversari donant el tret d'eixida, aquest dissabte 13 de maig, a Sevilla, on les places d'inscripció ja s'han esgotat.

València serà la segona parada del circuit nacional de Beer Runners 2017, el dissabte 20 de maig a les 11:00h. Mil esportistes començaran la carrera a l'explanada junt al Pont de les Flors, mateix punt on finalitzarà després de 5 km. pel llit del riu Túria. Després de la satisfacció de l'esforç físic realitzat, vindrà la recompensa: disfrutar d'una cervesa amb persones que comparteixen, com a mínim, aquestos interessos i passions.

A més, Beer Runners València realitzarà una recollida d'aliments benèfica col·laborant amb el Banc d'Aliments. Per això, abans de la carrera qualsevol persona podrà fer entrega tant d'aliments no peribles (pasta, conserves, sucre, sal, llegums, arròs...) com productes d'higiene, pensant en els més necessitats. Des de l'organització agraïxen d'avantmà la generositat.

Un últim, encara que no per això menys important, assumpte: per participar en la carrera del dia 20 has d'inscriure't a la seua pàgina web oficial. La participació és gratuïta, però està limitada a un màxim de 1.000 corredors, per la qual cosa, si vols disfrutar d'aquest esdeveniment, apunta't el més prompte possible.

Arxivat a:

Destacats