L'entrada al Museu i l'Hemisfèric de les Arts i les Ciències serà gratis de l'1 al 14 de juny

Guardar

fotonoticia_20200528171933_1920
fotonoticia_20200528171933_1920

L'entrada al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà gratuïta de l'1 al 14 de juny. Ja estan preparades les instal·lacions amb les mesures per a garantir la seguretat i confiança dels visitants i el personal.

Aquests espais de València ultimen els preparatius per a l'esperat retrobament amb la ciència, avança la Generalitat en un comunicat.

Perquè tots els valencians puguen gaudir de nou d'ells, fins al 14 de juny l'entrada no tindrà cost i es podrà reservar en la pàgina web o el telèfon per a evitar aglomeracions i esperes.

D'acord amb les normes de seguretat, la visita al Museu es realitzarà en recorreguts unidireccionals i els elements expositius d'ús tàctil estaran inhabilitats.

En l'Hemisfèric, amb una oferta de 41 butaques per a garantir la distància entre espectadors, es projectaran les pel·lícules 'Secrets de l'Univers', 'Volcans', Apol·lo 11: Primers Passos', 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D', 'Planet Power' i 'Viatge a l'espai: pròxima parada Mart'.

Hi haurà més de 24 dispensadors de gel en zones d'ús públic, en entrades i en diversos punts de les instal·lacions, recorreguts unidireccionals i senyalística especial, reducció i control d'aforaments, a més de barreres anticontagi.

Totes aquestes normes es recullen en el protocol de reobertura de la Ciutat de les Arts i les Ciències, elaborat sobre la base de la guia de mesures per a la reducció del contagi del coronavirus SARS-CoV-02 per a museus i llocs patrimonials, desenvolupat per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE), així com les indicacions de les autoritats.

Destacats