L'Alqueria de Mara, un espai amb encant en Patraix

Tallers de costura, tendes de complements o una agència de viatges són alguns dels espais que trobaràs

Guardar

lalqueria-mara
lalqueria-mara

En el centre del barri de Patraix, concretament en el carrer Alcudia, es troba La Alquería de Mara. Un espectacular edifici històric de finals del segle XIX que, durant molts anys, va ser el taller i la tenda de l'artesà de mobles Pepe Martínez. Hui dia, i amb un aspecte més renovat, segueix conservant l'essència d'antany.

València Extra ha parlat amb Mara Martínez, propietària de La Alquería de Mara. 'Antigament, era la fàbrica de mobles del meu pare, Pepe Martínez. Després de la seua defunció, vaig decidir fer un canvi i seguir mantenint aquest espai amb vida. Vaig rehabilitar la alquería, vaig llogar espais a diferents models de negoci, a manera de coworking, per a captar al client potencial de Patraix, i així va ser com, fa tres anys, va sorgir La Alquería de Mara'.

Talleres en PatraixEn aquests espais plens d'inspiració trobaràs marques com a 'Par de tres' (complements), 'Antes & Después' (art i restauració), 'Reserva i Vete' (agència de viatges) i 'Mara Martínez Interiorismo' (mobles i decoració).

Però açò no és tot, ja que en La Alquería de Mara també realitzen diferents tallers per a tots els veïns que es vulguen apuntar. En aquest sentit, si eres amant de la costura, no et pots perdre el taller continu, a càrrec de 'Bye Bye Manoni'. Una tenda de teles diferents i boniques on, a més, aprendràs a cosir.

No obstant això, també van realitzant altres activitats com el taller de restauració, de la mà de 'Antes & Después', o els tallers de cuina, en els quals participen diferents xefs valencians.

En aquests moments, La Alquería de Mara té dos espais lliures per a lloguer. 'Si estan interessats, només han d'acostar-se fins a l'alqueria i posar-se en contacte amb mi. Som totes dones emprenedores, i es respira molt bon ambient'. La tradició i les tendències actuals s'uneixen en un mateix espai per a fer d'aquesta alqueria un lloc amb molt encant.

Arxivat a:

Destacats