L’Ajuntament retira el fibrociment d’amiant de la Nau del carrer Noguera a la Creu del Grau

Notario ha destacat que la intervenció dona resposta a una reivindicació veïnal històrica.

Guardar

0926 Retirada amiant Creu Grau (1)
0926 Retirada amiant Creu Grau (1)

L’Ajuntament de València, a través del servici municipal d’Arquitectura i Servicis Centrals Tècnics, ha procedit a netejar, desbrossar i desmuntar les plaques existents de fibrociment d’amiant de la nau industrial de la parcel·la situada entre els carrers Noguera i Carolina Álvarez del barri de la Creu del Grau. Segons ha explicat la regidora Luisa Notario, "l’objectiu ha sigut donar resposta als problemes de seguretat i salubritat per la ubicació i les característiques dels materials retirats".

"Es tractava d’una reivindicació veïnal històrica a què també havíem donat suport com a integrants de Compromís i ara des del govern municipal l’abordem per millorar la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes del barri", ha explicat Notario.

La parcel·la municipal té una superfície total superior als 2.100 metres quadrats, mentre que l’espai construït supera els 1.168 metres quadrats. La intervenció ha permés netejar i desbrossar tota la parcel·la, mentre que en la nau s’ha procedit per una empresa homologada a desmuntar totes les plaques de fibrociment d’amiant. El pressupost d’esta acció ha sigut de 29.037,56 euros.

Arxivat a:

Destacats