L’ajuntament repara els fanals reclamats pel veïnat de la Devesa

Guardar

Fanals
Fanals

El regidor de Govern Interior i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha atés les peticions veïnals que reclamaven la reparació de tres punts de llum en la zona de la Devesa, algun dels quals no funcionava des de feia més de tres anys. “Per a este equip de govern és prioritari el benestar i la seguretat de la ciutadania i amb esta actuació solucionem un problema per al veïnat de la Devesa”, ha destacat el regidor.

En concret, s’han reparat i posat en funcionament tres fanals en diversos punts de la zona de la Devesa. Una de les actuacions s’ha produït en la parada d’autobús de La Murta - LAHIVER en sentit cap a València, on s’ha substituït l’antiga lluminària de LED per una altra d’última generació, més fiable i amb un rendiment major, la bateria de la qual es carrega mitjançant una placa solar; la segona intervenció s’ha fet en la parada d’autobús al Tallafoc de la Garrofera, a l’accés a la urbanització Les Gavines, en sentit cap a València, on s’ha substituït el fanal, que no era gens funcional perquè només funcionaven dos dels seus 12 LED; en tercera instància, s’ha reparat la lluminària que hi havia en la parada d’autobús davant del complex Devesa Gardens, en sentit cap a València, ja que feia anys que el robatori d’un dels sis mòduls de la bateria amb què funcionava la va deixar totalment inutilitzada.

Les noves lluminàries de LED instal·lades són d’última generació, amb 16 LED, i oferixen una llum càlida amb un confort visual important. La potència instal·lada és de 35 watts que automàticament, segons augmenta la foscor i baixa la presència de vehicles i vianants, es reduïx fins als 20 watts.

“Amb esta tecnologia regulem el consum i la producció de llum i reduïm l’impacte energètic en una zona d’una gran biodiversitat, conjugant així el respecte per les espècies que habiten al Parc Natural de l’Albufera amb les necessitats del veïnat de la Devesa”, ha explicat Campillo.

“Esta actuació respon a una reivindicació històrica de l’Associació de Veïns de la Devesa, on s’han produït moltes altres actuacions municipals des de l’any passat. Fa dos setmanes els vam presentar de primera mà els dispositius de prevenció i extinció d’incendis. A més, estem controlant el volum de vegetació pròxim a la zona residencial i fa uns mesos ja vam instal·lar una passarel·la de fusta reclamada pel veïnat per a facilitar la seua mobilitat”, ha destacat Campillo, que per acabar ha valorat molt positivament el contacte permanent que manté l’equip de govern amb el veïnat de la zona, amb qui es reunix periòdicament.

Arxivat a:

Destacats