L'Ajuntament reobri l'aparcament del tanatori una vegada solucionades les deficiències greus

Les millores en les instal·lacions formen part de les inversions compromeses per contracte i exigides per la regidora Pilar Soriano

Guardar

aparcament nou
aparcament nou

L'Ajuntament de València ha reobert aquest dijous l'aparcament del tanatori municipal, 22 mesos després de procedir al seu tancament urgent per qüestions de seguretat en haver detectat incidències greus i molt greus en les instal·lacions. L'empresa concessionària que gestiona les instal·lacions ha dut a terme les millores necessàries per a corregir eixes incidències, tal com va exigir en el seu dia la regidora de Cementeris, Pilar Soriano. «La seguretat de les persones usuàries sempre ha sigut una prioritat màxima i inqüestionable i gràcies a la contundència de l'Ajuntament hui podem reobrir unes instal·lacions renovades, molt millors per a les persones que les utilitzen i, sobretot i principalment, segures», ha explicat la regidora.

Aquestes obres han requerit una inversió de quasi 300.000 euros i permeten deixar en perfecte estat per a l'ús públic i gratuït l'aparcament, que consta de 120 places, quatre d'elles per a persones amb mobilitat reduïda, i zones per a motocicletes. El paviment s'ha renovat per complet, s'han redistribuït els vials de circulació i s'han fet totes les adaptacions necessàries en el sistema de protecció contra incendis i les mesures d'evacuació per garantir la seguretat de la ciutadania. A més, s'han modificat els traçats d'evacuació d'aigües i s'han impermeabilitzat els murs de contenció per evitar entrades d'aigua de terrenys adjacents. També s'han millorat les condicions lumíniques de l'aparcament, que ara compta amb tecnologia LED en totes les seues lluminàries.

Aquestes obres estan incloses en el volum global d'inversió presentat per l'empresa concessionària l'any passat i aprovat per l'Ajuntament de València en complir amb les condicions contractuals establertes des d'un inici amb l'empresa. En total, es contemplen projectes per un valor total superior als dos milions i mig d'euros. Amb l'execució de totes les obres pendents hi haurà noves sales, el recinte serà objecte d'una transformació digital i es milloraran les instal·lacions exteriors per facilitar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, entre altres intervencions.

Arxivat a:

Destacats