L'Ajuntament rehabilita el camí del Racó, entre Castellar i Pinedo

Guardar

1216 rehabilitació camí del Racó després
1216 rehabilitació camí del Racó després

Les obres de rehabilitació del Camí del Racó, en la zona del Tremolar, entre els pobles de Castellar-l'Oliveral i Pinedo. Ho ha anunciat hui el regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i vicepresident del Consell Agrari Municipal, Alejandro Ramon, qui ha destacat: "Des del Consell Agrari i l'Ajuntament estem compromesos amb la millora de tota la infraestructura agrària, incloent-hi els camins i carreteres", ha destacat.

El regidor ha detallat que la rehabilitació d'aquesta via s'ha basat en un reasfaltat per millorar el paviment i que així "tota la maquinària agrícola necessària, principalment la vinculada al cultiu de l'arròs, la sega i la retirada de la palla, puga transitar per aquest camí de forma més segura i que resulte molt més còmode l'accés o l'eixida dels camps també per part de la gent que els treballa i que a més ho puga fer qualsevol veí o veïna".

Ramon ha explicat que l'Organisme Autònom Consell Agrari Municipal té un compromís ferm amb el manteniment i la reparació de carreteres i camins rurals que diàriament utilitzen moltes persones, professionals de la producció agrícola. "Amb intervencions com aquesta procurem que treballar l'horta es puga fer en les millors condicions possibles i que el trànsit per elles es puga fer en condicions de seguretat i comoditat", ha afegit.

Arxivat a:

Destacats