L'Ajuntament rebrà als primers ciutadans que veuran la mascletà des del balcó

Guardar

mascleta
mascleta

La primera mascletà del mes de març la dispararà demà, a les 14.00 hores a plaça de l'Ajuntament, Pirotecnia Peñarroja, de la Vall d'Uixó. Serà la primera que enguany gaudiran des del balcó principal de la casa consistorial els ciutadans i ciutadanes triats per sorteig, una iniciativa que s'ha celebrat per segon any consecutiu amb l'objectiu d'obrir a tota la ciutadania l'opció de gaudir de les disparades des d'un emplaçament emblemàtic.

A més d'aquestes 16 persones, demà es donaran cita al balcó de l'Ajuntament les comissions falleres que han sigut les afortunades d'un altre sorteig pel qual el balcó s'obrirà a partir de demà, i també per segon any consecutiu, a les comissions falleres i juntes locals. Concretament, demà estaran al balcó els representants de les falles plaça Lope de Vega, Burjassot-Pare Carbonell, Malva-rosa-Antoni Ponz-Cavite, República Argentina-Doctor Pallarés Iranzo, Carrera de Sant Lluís-Doctor Waksman, Frederic Mistral-Murta i Ángel del Alcázar-Josep Maestre.

Durant el mes de març també començaran a acudir al balcó de l'Ajuntament les juntes locals falleres de diverses poblacions valencianes, com és el cas demà d'Alginet i Cullera, amb les seues màximes representants, que compartiran protagonisme amb la fallera major de València, Raquel Alario, i la fallera major infantil, Clara Parejo.

Pel que respecta a les autoritats invitades, de moment, ha confirmat la seua assistència la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, que acompanyarà els membres de l'equip de govern municipal. També estaran al balcó representants del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, que a més, oferiran una degustació d'aquest producte al Saló de Cristall de l'Ajuntament abans d'iniciar-se la mascletà de la pirotècnia Peñarroja, que repeteix presència en la plaça l'1 de març, com fa ja des de fa quasi una dècada.

Arxivat a:

Destacats