L’Ajuntament programa 10 obres d’asfaltatge a l’agost

Guardar

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat l’inici de 10 obres d’asfaltatge i reparació de ponts en la V-30 durant este mes d’agost.

Des d'anit s’asfalten amb material fonoabsorbent diversos trams de l’avinguda del Cid entre la senda de Sant Miquel de Soternes i el carrer del Nou d’Octubre. El cost és de 200.000 euros.

La nit del diumenge 15 d’agost s’inicia l’asfaltatge amb material fonoabsorbent de la rotonda de Blasco Ibáñez en la seua confluència amb el carrer del Clariano i Cardenal Benlloch. El cost de l’obra és de 258.600 euros.

La nit del 21 d’agost s’inicia l’asfaltatge amb material fonoabsorbent en diferents carrers del polígon de Vara de Quart. El cost de l’obra és de 330.000 euros.

A final d’agost s’asfaltaran diferents trams de carrers en quatre barris de la ciutat (avinguda de Burjassot, Pius XII - Diego Mirón i Pare Doménech a Campanar, Alqueria de Benlloch a Benicalap, Mariano de Cavia a Sant Isidre).

Finalment, tal com es va acordar en la recent reunió mantinguda pel regidor Sarrià amb l’Associació de Veïns del Forn d’Alcedo i l’alcalde pedani, es construiran voreres al carrer de Sedaví, que connecta el camí del Forn d’Alcedo i el carrer de Karl Marx. 
Destacats