L'Ajuntament participa en la jornada "València contra el Càncer 2021"

Guardar

València contra el Càncer 2021
València contra el Càncer 2021

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha participat en la presentació de la VI edició de la jornada "València contra el Càncer 2021", una carrera solidària organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Ribó ha destacat el compromís de l'Ajuntament de València en la lluita contra el càncer. "Em sembla molt important tot el treball de conscienciació social, però sobretot el treball que es fa en investigació. El càncer fa uns anys era sinònim de mort i hui dia, gràcies a tot el treball de recerca que s'està fent i que s'ha fet, és una malaltia que pot curar-se".

La jornada se celebrarà el diumenge 31 d'octubre, a partir de les 8.30 hores en el Passeig de L'Albereda. Consistirà en una carrera de 5,6 quilòmetres, una marxa i una patinada. En ella els participants podran moure's (corrent, caminant o patinant) per a visibilitzar la lluita contra la malaltia i sumar a favor de la investigació. "Espere que els valencians es bolquen, com ho fan cada any, perquè a més cada vegada són més les persones que participen en les carreres populars que s'organitzen a la ciutat", ha afirmat la regidora d'Esports. Al final d'aquestes proves, que se celebraran complint amb totes les mesures de prevenció decretades per la Conselleria de Sanitat, els interessats també podran participar en una MasterClass de Zumba en la mateixa zona d'eixida.

L'alcalde Joan Ribó ha expressat la importància que té per a l'Ajuntament participar en una jornada com aquesta, que combina l'esport i la vida sana amb la solidaritat, i ha insistit que la lluita contra el càncer "és una tasca de tots, de les administracions i de la societat. Hem de donar als investigadors totes les eines que necessiten, perquè continuen treballant i puguen acabar amb aquesta malaltia".

Les inscripcions 100% solidàries estan disponibles en www.runcancer.com i www.toprun.es

Destacats