L' Ajuntament organitza "Viu l'estiu", per a fomentar l'oci saludable

Guardar

Així ho ha anunciat hui la regidora de Sanitat, Salut i Esports de l'Ajuntament de València, Maite Girau, qui ha recordat que amb esta iniciativa els jóvens de la ciutat de València poden gaudir, entre el 27 de juny i el 22 de juliol, de diferents activitats ludicoeducatives i gratuïtes.

Estes activitats inclouen setmanalment tres jornades en el Centre Municipal de Joventut triat entre els diferents centres que s’oferixen (Algirós, Benimaclet, Orriols, Sant Isidre i Trinitat), on es participa en jocs i tallers “que dins del seu rerefons lúdic i esportiu pretenen formar els nostres jóvens en valors solidaris com a factors de protecció positius davant de les addiccions en el temps d'oci”.

Un altre dia de cada setmana es desenvolupa en les dependències del Casal d´Esplai del Saler, on d’adeqüenn les activitats a un vessant més ecològic i de protecció del medi ambient, així com al gaudi del bany en la platja de la zona.

Finalment, i per a completar la setmana, es dedica un altre dia a activitats esportives i culturals en l'entorn que aporta la platja de la Malva-rosa, on es visita el Museu de Vicent Blasco Ibáñez, les dependències de Bibliomar, on es fomenta l'activitat lectora, la zona esportiva de la platja mateixa i, com no, el bany.

La capacitat total per a participar en l'activitat serà de 180 places distribuïdes a raó de 36 places per cada Centre d'Informació Juvenil (CIJ): el d’Algirós, el de Benimaclet, el d’Orriols, el de Sant Isidre i de la Trinitat. Més informació en els centres municipals de joventut mateixos o en el Pla Municipal de Drogodependències.

Arxivat a:

Destacats