L'Ajuntament obri un nou carrer a la pedania de La Torre

Guardar

Visita a la Torre enero 2008
Visita a la Torre enero 2008

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que en breu s’iniciaran les obres a la Torre d’obertura i urbanització del carrer del Pintor Joan Miró, que permetran la seua connexió amb la carrera d’Alba.

Les obres tindran una duració de dos mesos, s’han adjudicat a la mercantil OBREMO SL per un import de 60.348 euros i una vegada concloses s’haurà eliminat un coll de botella que impedia la connexió de dos espais importants de la pedania.

Tal com ha manifestat Sarrià, estos terrenys són propietat de l’Arquebisbat i figuren com a cessió a l’Ajuntament de València en el conveni de l’Almoina, i l’Arquebisbat n’ha autoritzat la cessió anticipada perquè els veïns de la Torre puguen gaudir com més prompte millor d’este nou carrer urbanitzat.

Sarrià ha recordat que com a annex a la revisió del PGOU s’exposà al públic i es tramità el conveni de l’Almoina, que preveu la permuta d’este antic solar propietat de l’Arquebisbat per altres de propietat municipal on es van construir parròquies, amb la finalitat de canviar la concessió efectuada en el seu moment a règim de propietat.

Sarrià ha mantingut diverses reunions amb l’Arquebisbat per a ampliar el contingut d’este conveni, en el qual figuren com a aportacions de l’Arquebisbat el solar del carrer de Joan Miró, les obres d’obertura i urbanització del qual s’iniciaran en breu, i el solar destinat a vials al carrer de José Andreu Alabarta de Sant Isidre, les obres d’urbanització del qual s’acaben d’iniciar.

En els dos casos, l’Arquebisbat ha accedit a autoritzar l’ocupació d’estos terrenys de manera anticipada, mentrestant es formalitza el conveni esmentat.

Al gener de 2008, Sarrià va visitar la pedania i va formalitzar esta proposta d’obertura i urbanització del carrer del Pintor Joan Miró al govern municipalanterior, sense que fins ara s’hagen realitzat les gestions que han permés esta obra.

Arxivat a:

Destacats