L’Ajuntament neteja el carril bici que comunica Pinedo i El Saler i retira residus del bosc de la devesa

Guardar

carril bici
carril bici

La brigada municipal d’eliminació de risc d’incendis ha encetat els treballs per a condicionar el carril bici que comunica Pinedo i el Saler per a facilitar la circulació per allí. Amb eixe objectiu i per a garantir la seguretat de totes les persones usuàries, també s’han retirat unes canyes que sobreeixien pel carril.

“Estem treballant de forma permanent en el manteniment de la Devesa i el seu entorn en les millors condicions possibles perquè la ciutadania puga fer-ne un ús agradable i segur. El compromís del Govern de la Nau amb el patrimoni natural de totes les valencianes i els valencians és ferm i així continuarà posant-se de manifest en el que queda d’estiu i els mesos següents”, ha afirmat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

Les actuacions també han permés retirar tot un seguit de residus abocats en diverses parts del bosc de la Devesa, com ara les més pròximes al poble del Saler i al seu centre educatiu. “És important conscienciar la gent de la necessitat de respectar el bosc i evitar l’existència de deixalles allí. Entre totes i tots hem de preservar l’entorn i en eixa línia l’Ajuntament ha desenvolupat diverses iniciatives d’informació i sensibilització que es complementen amb el treball diari que es fa des dels punts d’informació que tenim al parc natural”, ha destacat Campillo.

Este mes s’ha incorporat a les tasques de manteniment i conservació de la Devesa personal provinent del Pla d’Ocupació gestionat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible. En total són 32 persones que col·laboraran fins al mes de novembre.

Destacats