L’Ajuntament licita les obres per adequar la solera que acollirà les aules del CEIP Sant Ángel de la Guarda

A l’avinguda de Gaspar Aguilar, al costat de l’hospital Doctor Peset

Guardar

1124 Campillo_ Obres CEIP
CEIP Sant Ángel de la Guarda
CEIP Sant Ángel de la Guarda

L’Ajuntament de València ha licitat les obres per condicionar la solera on s’instal·laran les aules prefabricades del CEIP Sant Àngel de la Guarda des que s’enderroquen les instal·lacions actuals del centre fins que la Conselleria d’Educació, Investigació i Esport acabe la construcció de les noves. 

“Al Govern de la Nau tenim un compromís ferm amb l’educació pública i col·laborem amb la Conselleria per a dotar l’alumnat del CEIP Sant Àngel de la Guarda de les instal·lacions necessàries per a continuar amb normalitat la seua formació”, ha destacat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Les aules provisionals que permetran l’escolarització de l’alumnat d’este centre educatiu s’ubicaran en una parcel·la de l’avinguda de Gaspar Aguilar, al costat de l’hospital Doctor Peset, de l’adequació de la qual s’encarrega l’Ajuntament.

Segons la regidora d’Educació, María Oliver, “des del consistori, continuem en la línia de dignificar les instal·lacions educatives de la ciutat, absolutament deixades i oblidades pel govern anterior, perquè considerem que uns centres dignes són la base mínima per a tindre una educació pública de qualitat”.

En primera instància es compactarà el terreny i a continuació s’executarà una solera lleugera que acollirà l’aulari, el pati de jocs d’Infantil i les zones exteriors de jocs de Primària. Esta organització de l’espai dóna resposta a les necessitats plantejades des de la Conselleria.

La parcel·la estarà envoltada per una tanca de dos metres d’alt i tindrà dos accessos diferents per a l’alumnat de Primària i el d’Infantil. A més, se sanejarà la futura instal·lació escolar perquè les aules puguen connectar-se a la xarxa d’aigua. D’una altra banda, s’hi plantaran huit exemplars de moreres sense fruit.

Es poden presentar propostes fins al 30 de novembre i tota la informació es troba al perfil del contractant de la web de l’Ajuntament de València. El termini d’execució de les obres serà de dos mesos i el pressupost base de licitació arriba als 202.752,57 euros.

Destacats