L'Ajuntament licita la gestió de publicitat, disseny, impressió i distribució del programa de mà de Nadal

Guardar

iluminacion-navidad
iluminacion-navidad

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, ha presentat les bases reguladores per a la gestió de publicitat, disseny, impressió i distribució del programa de mà del pròxim Nadal. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha explicat que el preu base de licitació és de zero euros, atés que l'objecte del contracte no té cost per al consistori i el finançament dels treballs necessaris s'hauran de costejar a través de la inclusió de publicitat en la contraportada del programa de mà.

Així les coses, l'empresa adjudicatària haurà de fer front a una tirada de 60.000 exemplars en valencià i en castellà, amb una extensió de 32 pàgines. A més, gestionarà, amb l'aprovació prèvia de l'Ajuntament, la publicitat de les empreses que desitgen anunciar-se en aquest programa. Es preveu que els ingressos seran de vora 14.000 euros, IVA exclòs. Totes les insercions publicitàries hauran d'ajustar-se a la legislació vigent mentre que l'Ajuntament donarà el vistiplau al contingut final dels anuncis, quedant expressament exclosos els continguts de caràcter partidista, la promoció de drogues i els continguts violents, sexistes, xenòfobs o contra els valors democràtics.

Les bases estableixen un cànon de 300 euros que les empreses licitadores podran incrementar en les seues ofertes, que hauran de ser presentades en un termini màxim de 10 dies naturals des de la publicació de l'anunci en el tauler d'edictes de l'Ajuntament. El calendari d'actuació s'establirà definitivament amb l'empresa adjudicatària. No obstant això, s'estima que el repartiment del programa de mà es garantirà amb anterioritat al 2 de desembre.

"Des del mandat anterior hem potenciat la celebració del Nadal a València perquè contribuïsca, com ja ho fan la resta de festes de la nostra ciutat, com a motor cultural, social i econòmic", ha defensat Fuset, qui ha recordat la dinamització provocada per la creació d'una gran festa de Cap d'Any amb les Campanades, la modernització de la Cavalcada de Reis, la descentralització de la decoració i l'enllumenat de Nadal per molts barris i pobles de València i l'aposta per fer d'Expojove una cita cada vegada més atractiva. "El Nadal de València ja és tota una gran celebració i amb aquest programa de mà contribuïm a difondre'l com cal", ha dit per finalitzar Fuset.

Destacats