L’Ajuntament invertirà 115.000 euros en la remodelació del jardí ubicat al Carrer de Manuel Simó de Patraix

La superfície d’actuació és de prop de 700 metres quadrats i el termini previst per a les obres és de dos mesos

Guardar

0828 Jardí Manuel Simó (1)
0828 Jardí Manuel Simó (1)

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat que comença ara el procés de licitació per a l’execució d’este projecte que també suposarà la renovació del parc infantil. Campillo ha destacat que "amb intervencions com esta continuem amb la política de renaturalització dels nostres barris i Pobles".

L’actuació es farà sobre una superfície de 690 metres quadrats. Segons ha explicat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, consistirà en la renovació de tot l’enllumenat de la zona que ja estava obsolet; el condicionament dels camins i terra; l’ampliació dels escocells existents; la instal·lació d’una xarxa de reg automatitzada i la substitució dels bancs existents per nous. Pel que fa a la zona de jocs infantils exterior als camins s’instal·laran dos unitats de balancins i un gronxador de fusta amb dos seients, un d’ells adaptat a persones amb diversitat funcional. A més, a l’espai central de jocs, format per dos monticles, un d’ells amb tub d’acer passant i tobogan, estarà dotat d’un paviment de seguretat continu, destinat a esmortir les caigudes i sobre el qual s’habilitarà un tobogan d’acer inoxidable doble i esglaons d’accés. S’instal·laran cartells informatius.

A més es construirà una rosa dels vents que serà una zona de reunió per als veïns i veïnes del barri, amb troncs subministrats per tales realitzades per l’Ajuntament. També s’ha previst el tancament del parc.

L’Ajuntament invertirà en esta actuació 115.514 euros. "Un espai verd al cor del barri de Patraix que podrà gaudir el veïnat", com ha assenyalat Campillo. Per al vicealcalde, "renaturalitzar l’entorn urbà és respondre a les demandes ciutadanes d’una millor qualitat de vida en la ciutat; pensar en les prioritats dels nostres barris amb un compromís amb el veïnat. Per això estem actuant en tots els districtes de València, configurant una xarxa d’espais verds que aporten benestar a la ciutadania".

Arxivat a:

Destacats