L'Ajuntament inicial l'avaluació ambiental del Pla Especial de l'Àrea de Natzaret, Moreres i Cocoters

Guardar

contaminacion-valencia
contaminacion-valencia

La Junta de Govern Local aprovarà demà l'inici de l'avaluació ambiental i territorial del Pla Especial de l'Àrea Funcional 10, segons ha informat el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià. D'aquesta forma, el document se sotmetrà a consulta durant 30 dies hàbils.

L'aprovació de l'inici de l'avaluació ambiental i territorial del Pla Especial de l'Àrea Funcional 10 suposa el començament de la revisió de les diferents àrees funcionals en relació al Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de València, després de l'aprovació del document Directrius per a la millora de la qualitat urbana, el qual es troba en tràmit d'homologació.

Aquesta àrea, denominada àrea funcional 10, inclou les zones de Natzaret, Moreres i Cocoters. Cal recordar que recentment s'ha realitzat un procés participatiu que va culminar amb l'estratègia integral per al barri i les conclusions referents a l'urbanisme estan arreplegades en el document de revisió. Aquest nou document inclou diverses alternatives que seran exposades en el barri perquè els ciutadans de la zona puguen fer les seues pròpies valoracions.

D'altra banda, i de manera paral·lela, ja s'ha començat a treballar en les següents unitats funcionals en el barri dels Orriols i en Cases de Bàrcena. «Aquestes revisions responen al Pla Especial de Directrius per a la millora de la Qualitat Urbana dels barris de València, que té per objectiu garantir l'accés a l'habitatge i a tots els equipaments i servicis necessaris per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans», ha comentat Sarrià.

Arxivat a:

Destacats