L'Ajuntament ha desbloquejat el proyecte d'urbanització paralitzat per Sepes des de 2012

Guardar

-L'ajuntament_de_valència
-L'ajuntament_de_valència

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha respost al portaveu del PP Alfonso Novo en relació amb la seua denúncia per la paralització en la urbanització dels terrenys de les antigues casernes del Parc d’Enginyers del carrer de Sant Vicent.

Sarrià considera que “Novo falta a la veritat d’una manera intencionada intentant tapar la seua nefasta gestió en este assumpte quan era regidor d’Urbanisme i la del Govern d’Espanya, ja que l’empresa estatal SEPES té l’encàrrec d’urbanitzar estos terrenys”.

El regidor ha recordat que l’Ajuntament va emetre informe en 2012 sobre el projecte d’urbanització “amb nombroses objeccions que SEPES havia de solucionar per a licitar les obres”. Això no obstant, fins al passat mes de novembre, en què Sarrià es va entrevistar a Madrid amb la directora general de SEPES, Lucía Molares, no es va desbloquejar el tema, organitzant una reunió en la Delegació de Desenvolupament Urbà amb tècnics municipals i tècnics de SEPES.

Les objeccions municipals al projecte d’urbanització es van acordar amb SEPES. Per tant, tal com ha manifestat Sarrià, “no hi ha cap problema perquè esta empresa pública licite les obres, que tenen un cost de 4 milions d’euros, i se’ns va assegurar que hi havia consignació pressupostària per a això”.

On està el problema perquè es liciten les obres?”, ha comentat Sarrià, quan SEPES disposa de pressupost i té el compromís de la Conselleria d’Educació de traslladar el centre escolar Sant Àngel de la Guarda als terrenys del sector de Patraix a l’entorn de l’hospital Doctor Peset, al costat de la parcel·la on es construirà el nou institut de Patraix, anunciat pel PP fa 15 anys en tanques publicitàries.

Sembla, per tant, poc seriós que qui tenia la responsabilitat d’agilitar la urbanització d’estos terrenys durant anys sense fer absolutament res, ara denuncie retards, quan és el govern municipal actual qui està desbloquejant els projectes endarrerits per la negligència amb que s’actuava anteriorment”, ha assegurat Sarrià.

Destacats