L'Ajuntament expropia un solar al costat del Museu de Belles Arts per a convertir-lo en jardí

Guardar

1108 entorno jardi Bellas Artes (2)
1108 entorno jardi Bellas Artes (2)

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat que la Junta de Govern Local durà a terme l’expropiació d’una parcel·la de 666 m2 situada al carrer d’Alboraia, núm. 6, al costat de les instal·lacions de la Creu Roja, en la qual, tal com es preveu en el PGOU, es farà un jardí que dignifique l’entorn del Museu de Belles arts.

L’import d’este solar, que puja a 803.589 euros, compta enguany amb la reserva pressupostària corresponent, la qual cosa permet que el pagament es produïsca immediatament i el pròxim any ja es puga programar el jardí previst.

D’esta manera, ha assenyalat Sarrià, “el Museu de Belles arts tindrà per fi l’entorn digne que es mereix, a penes després de 18 mesos de gestió del govern municipal actual”.

Sarrià ha recordat que estan en obres l’obertura i urbanització del carrer del Pintor Genaro Lahuerta, la conversió a zona de vianants de la volta del Rossinyol i la reculada del mur de Vivers amb la restauració paisatgística dels terrenys que ocupava l’antic zoològic amb una nova zona verda.

Estes obres, que es van iniciar fa un mes, amb una inversió a càrrec del Pla Confiança de 980.000 euros, estaran finalitzades al mes d’abril. Amb l’expropiació que ara es du a terme es connectarà directament, amb un carrer de vianants a través d’una zona enjardinada, el carrer d’Alboraia amb el carrer de Flora.

Destacats