L'Ajuntament escometrà les obres per adequar el solar del CEIP 103 abans que comence el curs escolar

Guardar

0727 Col.legi Públic 103
0727 Col.legi Públic 103

L’Ajuntament ha adjudicat les obres per condicionar els espais exteriors del Centre d’Educació Infantil i Primària número 103 de València. L’objectiu és dotar-lo d’una zona d’esbarjo d’ús exclusiu i independent dels alumnes de primària. El solar actual disposarà en acabar les obres d’una zona de jocs infantils sobre paviment de cautxú i un hort escolar. En total, s’actuarà sobre una superfície de 845 metres quadrats.

Les reivindicacions històriques de pares i mares i del professorat del CEIP 103 per fi seran ateses i en començar el curs disposaran d’una zona per a l’ús del seu alumnat en lloc d’un solar ple de pedres”, ha destacat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, qui ha destacat que “el Govern de la Nau demostra una vegada més el seu compromís per dignificar els centres educatius amb les obres de reforma i manteniment necessàries. Són els espais on estan formant-se els nostres xiquets i xiquetes i mereixen unes condicions dignes i segures”.

Per la seua part, la regidora d’Educació, Maria Oliver, ha afirmat que “el compromís del consistori amb l’ensenyament públic és ferm i estes obres ho demostren. “Estem revertint pam a pam la situació d'absolut abandó de l'escola pública a què la va sotmetre el PP, amb una gestió nefasta, com està demostrant-se amb Ciegsa, i com demostren els barracons que encara existixen”, ha afegit.

El pressupost final d’adjudicació de les obres ha sigut de 44.138,10 euros i el termini d’execució de les actuacions és d’un mes, que haurà conclòs abans de l’inici del curs escolar.

Estes obres complementaran l’actuació en part del solar executada per la Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport el mes d’octubre passat i responen a les necessitats del centre, cada vegada majors per l’augment de la quantitat d’alumnes.

Arxivat a:

Destacats