L'Ajuntament destina vora 130.000 euros a les festes dels Pobles de València

La regidora de Pobles, Lucia Beamud, assistix hui a l’inici de les festes de Pinedo

Guardar

pinedo
pinedo

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha fet balanç de les inversions que farà este any 2019 l’Ajuntament en les festivitats dels 15 pobles de la ciutat de València, una i quantitat que ascendix fins als 129.609 euros.

Principalment, l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Pobles de València, subvenciona part de les festivitats finançant diverses activitats com concerts, monòlegs, actuacions de tabal i dolçaina, llums de carrer, actuacions infantils, mascletàs, focs artificials, castells, revetles, dansaes, teatre o finançant els diferents llibrets de les festivitats.

Destaquen les inversions en poblacions com La Torre amb 18.029,37 euros; El Perellonet amb 11.853,87; Pinedo 10.994,02; Poble Nou amb 10.230,60 o Carpesa 10.055,61 euros.

La regidora de Pobles de València ha explicat que «des de la Regidoria subvencionem una sèrie d’activitats que complementen i reforcen les festivitats dels nostres pobles i refermen la cultura i la idiosincràsia de les nostres poblacions. Des de l’Ajuntament apostem perquè la cultura arribe també, en les millors condicions, a cadascun dels 15 pobles amb què compta València».

INICI DE LES FESTIVITATS DE PINEDO

La regidora Beamud assistix hui a Pinedo, on comença la «Festa de la Joventut», els tradicionals festejos que comptaran en el seu programa amb actuacions musicals i jocs infantils. Hui es presenten els clavaris i clavariesses.
Destacats