L'Ajuntament de València traslladarà l'actual consultori mèdic del Perellonet

Guardar

Ambulatorio- Perellonet
Ambulatorio- Perellonet

L'Ajuntament de València traslladarà l'actual consultori mèdic del Perellonet, situat en un local de reduïdes dimensions, a l'edifici de les antigues escoles del poble, després d'haver arribat a un acord amb la Conselleria d'Educació per al canvi d'ús de l'espai.

D'aquesta manera, l'Ajuntament ha contractat la redacció del projecte per a executar les obres necessàries per a traslladar l'ambulatori de la seua ubicació actual fins a aquest edifici, de grandària i prestacions «molt superiors». La regidora de Pobles, Consol Castillo, ha assegurat que «es tracta de donar resposta a una reivindicació històrica de la població del Perellonet. D'aquesta manera dignificarem l'atenció sanitària que reben els veïns i veïnes de la localitat i donem ús a un edifici que hui dia estava tancat».

La mesura descongestionarà l'actual centre de salut en els mesos d'estiu, en els que la població del Perellonet es multiplica considerablement. Amb aquest espai «més gran i amb més dependències» es pretén evitar les cues de la temporada alta de la població del Perellonet.

Castillo ha dit que «és important anar desbloquejant velles reivindicacions ciutadanes dels pobles de València, ja que paguen els mateixos impostos que la resta de la ciutadania i mereixen, també, instal·lacions dignes com està que hui comencem a tramitar». Finalment, la regidora Castillo ha agraït la tasca a l'alcaldessa del Perellonet, Laura Felip, «per a aconseguir aquest canvi».

Destacats