L'Ajuntament de València repararà els desperfectes de l’edifici Mar Blau

Guardar

1127 Reparació Mar Blau Natzaret (1)
1127 Reparació Mar Blau Natzaret (1)

L'edifici de l'antic balneari Mar Blau de Natzaret serà objecte d'una intervenció per reparar diversos desperfectes detectats en la darrera inspecció feta. Així ho ha anunciat la regidora de Gestió de Recursos de l'Ajuntament de València, Luisa Notario, per a qui l'objectiu és "poder oferir a la ciutadania un servici públic de qualitat i en condicions dignes i òptimes" en un espai que és seu de la Universitat Popular, del Centre de Joventut i del Museu de l'Horta al carrer d'Algemesí.

El projecte bàsic i d'execució d'obres per reparar la façana i les filtracions en l'edifici Mar Blau inclou tot un seguit de desperfectes que es repararan amb una intervenció durant un mes i mig i amb un pressupost que arriba als 48.873,38 euros. Així, entre les necessitats de funcionament detectades hi ha: la restauració de clevills, el pintat de la façana i paraments interiors, la fixació de la baixant solta, l'execució de la junta de dilatació al paviment de la terrassa del primer pis o el rejuntat del paviment de la coberta superior, entre altres.

L'edifici, amb tres plantes d'altura, és de titularitat municipal i destina les seues instal·lacions a diversos servicis de l'administració pública. "Des del govern municipal procurem sempre les condicions més dignes per als espais que ofereixen servicis públics als veïns i veïnes de la ciutat, i en aquest cas del barri de Natzaret", ha ressaltat Notario, qui ha fet valdre les "accions continuades de manteniment, condicionament, accessibilitat i millora que estem duent a terme als edificis municipals per garantir les millors condicions tant per al personal municipal com per a totes les persones usuàries".

Arxivat a:

Destacats