L'Ajuntament de València prorroga el conveni amb entitats que atenen a persones sense llar i amb el risc d'exclusió social

La Junta de Govern aprovarà la despesa de 80.000 euros per al desenvolupament dels programes "Respire Familiar" i "Mussol", i 700.000 euros per a l'alberg Sant Joan de Déu

Guardar

Isabel Lozano, regidora delegada de Serveis Socials de l'Ajuntament de València
Isabel Lozano, regidora delegada de Serveis Socials de l'Ajuntament de València

La Junta de Govern del divendres que ve donarà suport a la col·laboració municipal amb entitats que desenvolupen programes per atendre a les persones sense llar a la ciutat. Un d'aquests acords, l'aprovació de la pròrroga del conveni amb la Fundació Salut i Comunitat suposa una despesa del consistori de 40.000 euros. Així mateix, l'executiu valencià ratificarà la justificació presentada per l'alberg Sant Joan de Déu arran una aportació de l'Ajuntament de 700.000 euros.

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha explicat que "amb aquestes resolucions l'equip de govern renova el seu compromís amb l'esmentada Fundació Salut i Comunitat, responsable del centre de nit "Mussol", destinat per a persones majors de 18 anys sense llar que es troben en risc d'exclusió social amb problemes associats pel consum d'alcohol, drogues o de salut mental". "Es tracta –ha explicat- d'un recurs important que presta un servici amb la millor qualitat i atenció possible".

En la mateixa línia, la Junta de Govern aprovarà divendres la justificació de la pròrroga del conveni de col·laboració amb Sant Joan de Déu, que finalitzava el dia 25 de novembre. "Amb aquesta pròrroga donem continuïtat a un recurs fonamental que des de l'any 1992 atén a les persones sense llar respectant la seua dignitat i promoguen millores en la seua qualitat de vida".

D'altra banda, la regidora de Servicis Socials ha informat que la Junta de Govern també prorrogarà la seua col·laboració amb l'associació Plena Inclusió de la Comunitat Valenciana, que desenvolupa a la ciutat el programa "Respir Familiar". "En aquest cas- ha indicat Isabel Lozano- ratifiquem, amb altres 40.000 euros, el treball conjunt amb altra entitat que impulsa i du a terme programes en l'àmbit de l'acció social".

 

 

Destacats