L’Ajuntament de València eliminarà barreres arquitectòniques a l’alcaldia de Benimàmet-Beniferri

Guardar

1117 Accessibilitat Benimàmet 2 (2)
1117 Accessibilitat Benimàmet 2 (2)

El Pla d'Accessibilitat i Supressió de Barreres en Edificis Municipals iniciat durant el mandat anterior arribarà en les pròximes setmanes a l'Alcaldia de Benimàmet-Beniferri, segons ha anunciat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, "gràcies a les obres que començaran d'aquí a poc temps per millorar l'accessibilitat en eixe edifici, situat a la plaça del Doctor Ximeno".

Per un costat, la intervenció permetrà eliminar una barrera que hi ha al mateix accés a l'edifici, on es rebaixarà l'escaló petri d'accés i s'arredoniran les seues aristes per facilitar l'accés de les persones amb mobilitat reduïda. D'una altra, s'actuarà en els lavabos de la planta baixa, per reformar i condicionar la cabina existent, i en la primera planta, on s'adequaran les cabines per transformar-les en una individual i altra adaptada amb aparells sanitaris per a l'ús de persones amb mobilitat reduïda. El pressupost d'adjudicació d'aquestes obres ha arribat als 16.013,78 euros, IVA inclòs.

Luisa Notario ha posat en valor que el Pla d'Accessibilitat i Supressió de Barreres en Edificis Municipals, impulsat des del mandat anterior a partir d'una auditoria dels 307 edificis de titularitat municipal, ha propiciat l'adaptació pràcticament de la totalitat dels edificis municipals. "Este pla no sols respon a la necessitat d'adaptar-nos a la legislació vigent sobre accessibilitat sinó que també mostra el model de ciutat amb què el govern de Joan Ribó està compromés, un de ciutat inclusiva on el que importa són les persones i garantir el seu accés en igualtat de condicions als servicis i a totes les oportunitats que la ciutat ofereix". A més, ha destacat que aquesta intervenció se suma a moltes altres realitzades en pobles de València, com ara la darrera portada a terme en Benifaraig, també per fer accessible l'edifici de l'Alcaldia i així facilitar l'accés de totes les persones usuàries.

Arxivat a:

Destacats