L’Ajuntament de València debat l’Estat de la Ciutat el dimecres 21 d'octubre

Guardar

pleno_valencia
pleno_valencia

L'Ajuntament de València celebra dimecres, 21 d'octubre, a partir de les 10.30 hores, un ple extraordinari per a debatre l'estat de la ciutat. L'Hemicicle serà, com sempre, l'escenari d'aquest fòrum que, des de l'any 2016 se celebra a proposta de l'Alcaldia per donar compte de l'acció del govern i anunciar iniciatives de l'executiu local. L'alcalde de València, Joan Ribó, que obrirà amb la seua intervenció aquest Ple de l'Estat de la Ciutat, ha recordat que "es tracta d'una oportunitat per revisar la gestió municipal, avaluar les polítiques públiques dutes a terme i, per tant, una eina democràtica imprescindible per a rendir comptes. Per això, jo mateix com alcalde, propose anualment la convocatòria d'aquest debat".

Joan Ribó obrirà el debat, el primer d'aquest segon mandat seu com alcalde, sense límit de temps. Tot seguit, intervindran els portaveus dels diferents grups polítics municipals, que ho faran en dos torns: el primer de 15 minuts; i el segon, de 8; i per ordre de menor a major representativitat. La sessió conclourà amb la intervenció de l'alcalde, que clausurarà el Ple de Debat sobre l'Estat de la Ciutat.

Joan Ribó ha avançat que aprofitarà aquesta cita per a destacar "l'esforç que han desenvolupat tots els servicis municipals per pal·liar els impactes sociosanitaris i econòmics derivats de la pandèmia del coronavirus, que lamentablement ha condicionat l'esdevenir d'enguany". Així mateix explicarà les actuacions i intervencions que s'han dut a terme arran aquesta situació i a l'empara del Pacte per la Reconstrucció de la ciutat de València que, amb el suport de tots els grups polítics municipals (a excepció de Vox) integra mesures necessàries per a afrontar l'escenari posterior a la covid-19".

La cita servirà, d'altra banda, per a "fer públics nous reptes, objectius i projectes per aconseguir una València sostenible i equitativa" ha dit l'alcalde, qui també ha destacat la importància de "dialogar i escoltar les propostes dels grups que conformen l'oposició municipal. Un debat democràtic per a poder reflexionar tots junts sobre l'estat de la ciutat".

El debat podrà ser seguit per streaming a través de la web municipal, així com a través de les xarxes socials municipals, i mitjançant el hashtag #debatVLC.

Destacats