L'Ajuntament de València conclou els treballs de pintura en murs del Cabanyal

Guardar

murs Cabanyal
murs Cabanyal

L’Ajuntament ha finalitzat els treballs per pintar tot un seguit de murs de propietats enderrocades i solars municipals al barri del Cabanyal. Amb esta actuació s’han eliminat les barres que els cobrien, una reivindicació veïnal des de fa temps atesa la relació d’eixe símbol amb el projecte de destrucció de la trama urbana del Cabanyal impulsat per l’anterior equip de govern.

El Cabanyal lluïx més digne després dels treballs de pintura amb què s'han cobert les barres que al barri s'associaven amb el projecte de destrucció del Cabanyal impulsat pel Partit Popular. Afortunadament hem començat un altre temps diferent per a este barri tan important de la ciutat on la destrucció és cosa del passat i la dignificació i el condicionament del barri són el compromís present i futur d'este equip de govern amb tot el seu veïnat", ha assegurat la regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

La nova imatge dels murs del barri presenta un color beix uniforme, el recomanat des de la Delegació de Gestió de Patrimoni Municipal. En total s’ha pintat una superfície de 3.000 metres quadrats i s’han invertit 9.400 euros. A més, s’han respectat fins a set grafits figuratius pel seu component artístic.

És important que comencen a ser visibles les respostes de l’administració a les reivindicacions del veïnat del Cabanyal, invisibilitzat i abandonat pels successius governs municipals del Partit Popular. La nova imatge dels murs del barri només és l’inici de tot un seguit d’actuacions que condicionaran i dignificaran un barri que ha tornat a ser respectat pel govern de la ciutat”, ha afegit Soriano.

Destacats