L'Ajuntament de València assumeix la gestió del mercat del Cabanyal

Guardar

mercado-cabanyal
mercado-cabanyal

La Regidoria de Comerç ha assumit, des de hui, la gestió directa del Mercat del Cabanyal, segons ha anunciat el regidor delegat, Carlos Galiana. L'Ajuntament invertirà vora un milió d'euros en el recinte, després que l'associació de venedors haja sol·licitat la finalització del conveni d'autogestió.

Galiana ha explicat que "es tractava de l'únic mercat, juntament amb el Central, que mantenia aquesta modalitat de gestió a València, i d'aquesta manera, l'Ajuntament es farà càrrec de la gestió i col·laborarà amb l'associació mitjançant accions conjuntes". De moment, des de hui l'Ajuntament ja garanteix la neteja, la seguretat i el manteniment de les instal·lacions.

El titular de Comerç s'ha compromés amb els venedors a augmentar les inversions en el mercat. Pel que fa a la rehabilitació de la façana i coberta del mercat, valorada en 840.000 euros, ja s'ha licitat la redacció del projecte. D'altra banda, també està prevista la renovació de tota la nau del peix.

L'edil ha manifestat que "aquesta inversió naix després de diverses reunions amb l'equip directiu del Mercat del Cabanyal que vam tindre arran de la seua intenció de passar de l'actual model d'autogestió a la gestió directa per part de l'Ajuntament. A través de la gestió directa, des de la regidoria podem plantejar projectes com aquesta gran inversió en la part de la pescateria del mercat o en el seu exterior".

Arxivat a:

Destacats