L'Ajuntament busca l'equilibri per a regular els apartaments turistics

Guardar

L'Ajuntament de València treballa per a regular els apartaments turístics existents en la ciutat i aposta perquè eixa normativa siga equilibrada. Així, segons ha manifestat l'alcalde accidental i regidor de Turisme, Joan Calabuig, el criteri que va a imperar a l'hora d'ordenar este vuit legal va a ser l'equilibre, “i per a açò anem a reconèixer l'activitat empresarial, que la hi ha, i anem vetlar per l'interesos dels veïns i veïnes dels immobles que són objecte d'este negoci”.

El regidor de Turisme ha realitzat estes declaracions després de visitar les persones majors dependents que han gaudit d'una jornada de platja en La Malvarrosa. “Hi ha interessos contraposats, i una normativa obsoleta que no contempla este tipus d'activitat, per açò estem treballant des de fa mesos amb l'Agència Valenciana de Turisme”, ha explicat.

En qualsevol cas cal combinar el respecte als veïns i veïnes amb una normativa realista i moderada que no siga ultra restrictiva ni massa permissiva perquè cal vigilar per la qualitat del servici, la seguretat pública i el pagament dels impostos”, ha afegit Joan Calabuig qui ha reconegut “que realitzar una normativa equilibrada no és senzill perquè hi ha interessos contraposats”.

D'altra banda, com a regidor de Turisme, Joan Calabuig també ha parlat de la nova terminal del Port de València que comptarà amb nous i millors servicis per als cruceristes amb la col·laboració de l'Ajuntament, que a més posarà a l'abast d'estes turistes tota la informació de la ciutat necessària per a afavorir la seua estada a València.

Arxivat a:

Destacats